четвъртък, 1 февруари 2018 г.

Кутия с ЯПОНСКИ ЛАКОМСТВА & Giveaway

Здравейте, приказни!
Днешната публикация ще е много по-различна от всичко, което съм правила досега. А именно... ще си говорим за лакомства и то за японски.
Japan Candy Box е месечна абонаментна кутия с различни лакомства, която можете да поръчате от почти всяка точка на света. Аз имах удоволствието да я получа от японската компания (разбирайте безплатно :D), за да споделя какво се крие в нея с вас. Най-готиното е, че и един от вас ще може да си спечели подобна кутия, която ще му бъде изплатена директно от Япония. Можете да се регистрирате в giveaway-a в края на поста. А сега нека ви разкажа какво се криеше в януарската Candy Box.
Първото нещо, което пробвах беше доста интересно. Нещо като желирани бонбони с вкус на ябълка, но много деликатни и не прекалено сладки. Като цяло ми направи впeчатление, че продуктите не съдържат толкова много захар, както тези, които се продават при нас. Хем са сладки, хем не прекалено.Следващите бонбони бяха най-обикновени, завити в разноцветни станиоли и с формата на сърца.


Едно от любимите ми неща в кутията бяха ето тези лилави желирани бонбони с вкус на слива (ако не се лъжа). Макар на пръв поглед поръсени с много захар... не бяха хич сладки, а много, много готини. Май от това обяснение ви стана ясно - не мога да описвам храна и вкусове, хахха
Тези розови кубчета би трябвало да са с вкус на ягода, но лично на мен ми бяха безвкусни.Бисквитки с японски анимационни герои ми харесаха, тъй като бяха доста детайлно нарисувани и сладки. Ако бях японка, знаех какви са тези анимации и ги харесвах... сигурно щяха да са любимите ми бисквити, хахаха. Иначе на вкус не бяха нито солени, нито сладки, малко наподобяваха на вкуса на нашите обикновени бисквити.


Най-странното нещо в кутията беше ето това нещо. Да видим дали ще мога да ви го опиша. Вкусът ми много наподобява на Лото Пица, но леко по-лютиво. Хареса ми!


Най-голямото нещо в кутията беше неща като вафла,но царевична отвътре.Тази наподобяваща осмица опаковка е с бонбони тип Бони Бон, които обожавах едно време. Много се зарадвах, че си припомних вкуса им, който, ако не се лъжа може би е едно към едно.
Малките розови зрънца са царевица, обвита в шоколад, с вкус на ягода. Доста интересно!
 И последното нещо беше ето този DIY комплект. Не го направих кой знае колко прецизно, но...представлява нещо като павилион за сладолед. Сладоледът всъщност е направен от шоколад и беше вкусен.
Това беше всичко, което имаше в моята Candy Box. Ако и вие искате спечелите подобна, можете да участвате тук -Japan Candy Box GIVEAWAY . Имате 20 дни да го направите. Победителят ще бъде избран на случаен принцип и обявен в социалните ми мрежи.                                                                                                                     Love, Adriyana


youtube - ADRIYANA

facebook - MakeUp Music Me

втория ми блог - Classroom Of Joy

 instagram - @adriyanarumenova

twitter - @ADriyanaA