вторник, 16 юни 2015 г.

Червило Golden Rose № 128 - ревю

Здравейте, приказни!
Днес бързам да ви покажа едно чудесно червило на Golden Rose. По принцип имам съвсем малко червила на марката (2 от матовата им серия) и винаги подминавах класическата им серия (мисля, че е такава) , но реших да "суочна" няколко цвята и се влюбих в номер 128!


В магазина си помислих "уникален цвят, нямам нищо такова в колекцията си", но прибирайки се вкъщи установих, че цветът много прилича на Bourjois Shine 20 и  NYX Haute Melon и си спомних, че и за тях си мислех същото като ги видях, хаха. 


Просто толкова много харесвам кораловите нюанси, че всеки път при вида им изпадам в захлас и няма как да не ги купя. Наскоро говорих за любимите ми пролетни/летни  червила в цвят коралово/оранжево и най-новото ми попълнение в колекцията определено се нарежда сред тях. 


Червилото е в стандартната черна опаковка,която всички познаваме от деца (едно време мислех, че няма други червила освен тези на Golden Rose :D ). Може да се каже, че не съм фен на опаковката и щеше да е хубаво да я променят малко през годините.
Цветът е много нежно коралово, клони към прасковено и има лек розов подтон ( не знам как да го опиша, така че разбирайте - типично мой цвят е). 


Формулата му е кремообразна, лека и приятна за нанасяне. Няма много блясък, стои на устните като нежен крем. Има лек недостатък и той е, че след извество време става на черти, ако го погледнеш отблизо. Пише, че е съдържа витамин Е, както и че е дерматологично тествано.


На снимката изглежда по-бледо , отколкото е!

Цената му е около 3 лв. за 4.2 гр
Това е продукт, който определено харесвам най-вече заради цвета, като не съм 100 % фен на формулата му. За цената от 3 лв. обаче няма как да се оплача, а напротив, ще си купя още няколко червила от тази серия, може би в цветове, които нямам в колекцията си (да, да, най-вероятно пак ще посегна към коралови, оранжеви, червени и цикламени нюанси, както всеки път, хах)


А вие ползвали ли сте червила на Golden Rose и кои бихте ми препоръчали?

                                                                                                    

                                                                                               Love, Adriyana

Още места, на които да ме намерите :
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар