неделя, 28 юни 2015 г.

Essence So Glow! Highlighter - ревю

Здравейте, приказни!
Отдавна исках да си купя някакъв хайлайтър, защото единствения подобен на хайлайтър продукт, който имам са перлите Diamond Sparkle на Avon, които дават минимално покритие, а аз исках нещо по-забележимо. Спрях се на кремообразния хайлайтър на Essence So glow! под номер 10 look on the bright side.
 

Опаковката е пластмасова, прозрачна и много компактна. Затваря се плътно, така че е удобна за пътуване. На гърба са отбелязани съставките на продукта, начина на употреба и срокът на годност (който е 12 месеца)
Формулата на продукта е cream to powder, което означава, че след нанасянето върху кожата халайтъра става прахообразен, така че няма се притеснявате, че може да ви се размаже или нещо такова, каквото би станало с кремообразен продукт.
Цветът му е бял (или май се води неутрален когато става въпрос за хайлайтър), но при поставяне върху кожата той много лесно приема нейния цвят, като оставя едно страхотно сияние, което е подходящо както за дневен, така и за вечерен грим. 



Цветът може да се изгражда. Също така е подходящ и за сенки за очи. Цената му е 6.19 лв. за 4 g.
Хайлайтъра се предлага и в още един цвят, който е с лек розов подтон.



За финал мога да кажа, че макар тепърва да прохождам в света на хайлайтирите този определено ми направи много голямо впечатление и дори съжалявам, че толкова късно го открих. Смятам, че е перфектен за лятото и нямам търпение да започна да го нося все по-често.
А вие пробвали ли сте го ? Какви други хайлайтъри бихте ми препоръчали?

                                                                                                      Love, Adriyana


Още места на които да ме намерите :

youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар