събота, 9 май 2015 г.

Любими пролетни/летни червила #1 - оранжево-коралови

Здравейте, приказни!
Днес ще споделя с вас кои са трите ми любими оранжеви/коралови червила, които обожавам да нося през пролетта и лятото. Това ще бъде и първата част от поредицата "Любими пролетни /летни" червила, като до края на месеца ще пиша за още два любими цвята.
От около 2 години кораловите и оранжевите червила са  любимите и до голяма степен моя запазена марка, хихи. Просто ги обичам и това си е. Бих ги носила и през зимата и есента, но все пак има и толкова други цветове, които харесвам... че не ми се струва редно да не обръщам внимание и на останалите.


Трудно се спрях само на три, но все пак мисля, че това са най-хубавите оранжеви, които имам.

Първото червило, за което ще ви говоря е Bourjois Shine Edition  - номер 20 и вече съм ви говорила за него в една от "haul" публикациите ми. Червилото е в най-любимия ми светло не нанатрепчиво оранжев цвят, може да се определи и дори и като корал. Формулата му е много лека и при нанасяне оставя чувството за нанесен балсам за устни. Цветът не е наситен и не е траен. Стои много деликанто на устните и особено отива на по-светла кожа.


Червилото обаче има няколко недостатъка. Първия е, че се топи много бързо. За около 10-тина пъти използване си отиде 1/3 от него. Втория е, че се размазва доста, особено, ако пиете или ядете и постоянно трябва да се поправя.
Въпреки това го обожавам, защото може да се носи всекидневно, не е натрапчиво, но все пак казва "да, с оранжево съм".



 

Второто любимо мое оранжево червило отново е намирало място из страниците на блога ми като нова придобивка през декември миналата година (прочетете тук). То е от NYX и от серията Lip Smacking Fun Colors, а цвета е Haute Melon. Цветът и формулата са почти едно към едно с това на Bourjois, като разликата е, че това на NYX е съвсем малко по-наситено и малко по-оранжево. Също така не е чак толкова кремообразно и не се разтича толкова лесно. Също така при него интензивността на цвета може да се постигне с наслояване, докато при Bourjois едва ли ще се получи.



Третото червило, което беше абсолютен фаворит за мен миналото лято, определено ще е незаменимо и това. Това е неоново оранжевото червило на Flormar от серията им Pretty под номер P322. Нямам друго подобно червило, което крещи  "in your face". Изключително пигментирано, много наситено и дълготрайно. Кремообразно е, но не чак толкова, колкото другите две. Купих го по време на едно обучение, като не осъзнавах колко натрапчиво е и го носих на една от лекциите. След като гледах снимките и осъзнах, че устните ми са най-цветното и искрящо нещо в зала, пълна с хора реших, че по-добре да се въздържам от носене и да го запазя за почивки, море и т.н.


Eто и суочове на трите червила в реда, в който ви говорих за тях. За съжаление цветът на Flormar не се е уловил много точно от апарата, но знаете, че почти винаги така се получава.

Bourjois
NYX
Flormar


Нядявам се, че ви е било интересно! Ако и вие имате любими оранжеви/коралови червила ще се радвам да споделите кои са в коментарите :)

                                                                                                    Love, Adriyana

 

Още места, на които да ме намерите :
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
twitter - @ADriyanaA

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар