вторник, 5 май 2015 г.

Мицеларна вода Mixa - ревю

Здравейте, приказни :)
Наскоро си купих мицеларната вода на френската медицинска козметика Mixa. Това е първия техен продукт, който ползвам, но не смятам да бъде последния.
Мицеларната вода е хипоалергенна, без парабени и алкохол.  Предназначена е за хора с чувствителна кожа, обогатена е с пентанол, който би трябвало да успокоява кожата. С физиологично pH 5.5, което служи като защитна бариера на кожата. Всичко звучи прекрасно! Ето какви са моите наблюдения след около седмица ползване.



Действие : 5.5/6
Мицеларната вода отстранява грима с лекота, дори водоустойчивата спирала. Необходимо е малко повече задържане на напоеното тампонче върху окото, за да се отстрани напълно. Не люти и не зачервява кожата. Не изсушава. Оставя обаче леко лепкаво усещане и задължително трябва да си измиете лицето след използването й. Определено не я харесвам колкото Bioderma, но я харесвам повече от мицеларните води на Garnier и Avene.

Опаковка : 6/6
Много приятна опаковка. Добре затваряща се капачка, без опасност да се разлее водата дори при пътуване. Доста подробно е обозначено действието, предназначението, съставките и т.н. 



Цена : 6/6
Цената й е 8 лв. за 400 ml. и според мен напълно си заслужава. 





                                                                                                          Love, Adriyana

Още места, на които да ме намерите :
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
twitter - @ADriyanaA


Няма коментари:

Публикуване на коментар