сряда, 16 юли 2014 г.

Avon Twisted Sister двойно червило - ревю

Здравейте :)
Днес ще ви говоря за любимия ми продукт в последните няколко седмици, а именно двойното червило на Avon. Ако се чудите какво пък е това "двойно червило" не се притеснявайте, аз също за първи път чух и видях подобно нещо в каталога на Avon от миналия месец и разбира се не се сдържах и веднага си го поръчах. Представлява съвсем обикновено червило, което обаче е разделено на две равни части, които са с различен цвят. Червилото е от серията Color Trend, която по принцип е предназначена за млади момичета , доста по-евтина е от останалите серии и самите продукти не са кой знае колко трайни и качествени... смея да твърдя. Изключение правят червилата, защото Avon имат набор от много цветове и текстури, които като цяло могат да задоволят всякакви вкусове и предпочитания.


Моето червило носи името "Twisted Sister" и двата цвята са светло коралово, почти оранжево и тъмно розово/цикламено/винено червено ... Не знам дали тези цветове нямат по-точно наименование, но аз така бих ги оприличила. И двата цвята ми харесват ужасно много и мисля, че ми отиват (точно затова ми харесват, хаха). Опаковката също е много сладка, както можете да видите на снимката. Цената му в настоящия каталог е 4.90, а в миналия, когато го поръчах аз беше 5.90.

При първо нанасяне цветовете изглеждат бледи, но при повтаряне няколко пъти придобиват желания цвят. Също така червилото е доста издръжливо, което е още един плюс.Получих червилото ден преди да отида на море и именно него носех в дните, в които исках да добавя малко цвят на устните и да направя няколко хубави снимки за спомен.


На тези три снимки нося червилото, но в действителност е доста по-ярко (знаете, че на снимки цветовете изглеждат по-бледи) На първите две съм използвала розовия нюанс, а на третата - кораловия. От Avon са ни дали идея да носим единия цвят на горната, а другия на горната устна и изглежда страхотно на модела от снимката в каталога, но в реалния живот няма как да стане подобно нещо, нали?
Силно ви препоръчвам да се сдобиете и вие с това червило и то още веднага, защото Avon   имат навика да спират всички червила, които харесвам, както може би ще стане и с това! В каталога има още 3 вида двойни червила, две от които мисля да си поръчам, както и задължително ще си запася с още едно Twisted Sister.
Ако вие имате някое червило от тази серия, пишете ми и ми кажете какво мислите. Надявам се публикацията да ви е била интересна и полезна! Очаквайте скоро още подобни от мен, а до тогава Stay Triumphant & Be #Beautiful както обичам да казвам аз :)


                                                                                         Love, Adriyana

Няма коментари:

Публикуване на коментар