петък, 13 февруари 2015 г.

Идея за грим за Св. Валентин

Здравейте, момичета!Съвсем набързо днес реших да ви споделя една идея за грим за Св. Валентин. Знам, че повечето от вас ще заложат на класически грим или семпъл романтичен грим, но аз мисля, че малко екствагантност никога не е излишна, хаха. За съжаление обаче апаратът ми не е достатъчно добър, за да покаже наситеността на цветовете от грима.
За първи път използвах пигмент на NYX и мога да кажа, че доста ми хареса.... Но за пигментите... следващия път, а сега, ето го и грима :)

Избрах да направя доста удължена очна линия,  на целия клепач и във вътрешния ъгъл  на очите поставих жълт пигмент. Прелях с матово светло кафво, като във външния край добавих съвсем малко синьо (което не се личи въобще на снмките, но...) За контраст в долната водна линия поставих син молив. Първо мислех да сложа по-неутрално червило, заради акцента на очите, но после реших, че и с това е интересно. Вие, какво мислите? Обичате ли да съчетавате цветове по този начин?

Използвани продукти :
Фон дю тен Oriflame Giordani Gold - Porcelain
Коректр - Rimmel  Wake me up - Ivory
Бронзираща пудра - Bourjois Bronzing Powder
Основа за сенки - Avon - Light beige
Основа за пигмента - Elf Suger Cookie
Пигмент - NYX Ultra Pearl Mania
Сенки - M.U.A Undressed
Очна линия - Me Me Me
Молив - Maybelline - Sapphire Blue
Спирала - Max Factor Mega Volume
Сенки за вежди - Essence Eyebrow Stylist Set
Червило - Kiko - 815 Rhododendron PinkТова е от мен! Пожелавам ви един прекрасен празник и успех в giveaway-а! Утре вечер ще бъде изтеглен победителя :)

                                                                                                                    Love, Adriyana

Няма коментари:

Публикуване на коментар