сряда, 1 август 2018 г.

Makeup Revolution Renaissance Palette Night

Здравейте, приказни!
Днес искам да ви разкажа за последната палитра, с която попълних колекцията си. Ако отдавна четете блога ми сигурно знаете, че грим продуктът, който може да ме остави без думи е палитрата сенки. За сенки съм склонна да дам най-много пари, а също така и да имам повече от необходимото количество в колекцията си. 
Без да ви бавя направо ще си призная, че щом видях палитрата, за която си говорим днес - се влюбих в нея. На първо място опаковката е толкова сладка и ми напомня за гримовете от едно време. Малки, изтънчени и семпли. В същото време толкова добре изработени, че спокойно могат да служат за украса върху тоалетката или нощното шкафче. 


Опаковката е пластмасова, но много добре имитира метал. Абе тия Makeup Revolution май спокойно могат да спечелят приза за "най-добри имитатори ever". Всички знаем, че сенките им са досущ като популярни от високия клас, но досега не бяха ми направили толкова добро впечатление с опаковките си.
Палитрата идва с кадифен пауч, което допълнително ми напълни душата. Та нали само на скъпите продукти се полага нещо такова?


Има голямо (ако нещо може да се нарече голямо с тази мини палитра) огледало и четка.
Съдържа 5 цвята по 1 g кой от кой по-красиви. Определено най-много харесах този в средата. Той е много интересен златно-медено-оранжавеещ цвят (голямо описание :D ) и смятам, че ще е страхотен както за всекидневен грим, така и за вечерен.



Като заговорихме за вечерен грим - тази палитра е предназначена именно за такъв. Мисля, че комбинацията от цветове е страхотна и макар само с 5 цвята могат да се постигнат различни и интересни визии. Makeup Revolution предлагат още една подобна палитра, цветовете на която са подходящи за лек ежедневен грим. Нищо чудно следващото ревю да е за нея, хаха.
Сенките са много пигментирати и се нанасят страхотно. Издръжливостта им зависи от базата, която използвате, но мога да кажа, че е добра.


Ако харесвате блестящи сенки, това е вашата палитра, тъй като почти всички сенки имат брокат в себе си.
Цената на Makeup Revolution Renaissance Palette Night в момента е намалена на 19 лв. в сайта за декоративна козметика parfimo.bg, които ми предоставиха това малко бижу за тест и ревю. 


От същата поръчка успях да пробвам и парфюма Paco на Paco Rabanne. Интересен аромат и доста траен, но със сигурност не е такъв, който да искам да си купя в цял размер. 
В заключение мога да кажа, че тази палитра е поредния продукт на марката, които харесах. Мисля скоро да пробвам и червилата им, защото и те са голяма моя страст.
А вие имате ли любим продукт на Makeup Revolution ?

                                                                                                           Love, Adriyana


youtube - ADRIYANA

facebook - MakeUp Music Me

втория ми блог - Classroom Of Joy

 instagram - @adriyanarumenova

twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар