понеделник, 7 септември 2015 г.

Revon Colorburst Lacquer Balm - ревю

Здравейте, приказни!
Ето, че септември вече е при нас и едно е ясно... лятото си отиде и е време за усилена работа. Въпреки това не искам да изоставам с публикациите, защото съм избрала няколко много интересни продукта, за които да ви говоря.
Първия е Revon Colorburst  Lacquer Balm в цвят 115 whimsical fantaisiste.


Червилото е под формата на "чъби" в много красива лъскава опаковка, която отговаря на същинския продукт.
Формулата ми е много нежна и хидратираща, защото продуктът се води 2 в 1, а именно червило-балсам. Има лек ментов аромат и оставя леко ментово усещане на устните. 
Цветът бих го определила като винено червено/розово, като се забелязват и с малки брокатени частици, които придават едно страхотно сияние на устните. Цветът може да се изгражда, като варира от съвсем блед нюанс, типичен за балсамите, до по-тъмен, но все пак не чак толкова наситен колкото е в опаковката.


Червилото не се задържа много на устните, заради балсаместата му формула, като избледнява постепенно и равномерно, като накрая остават само блестящите частици.
Цената му е около 19 лв. за 2.7 g.


Това е един доста интересен продукт, който можете да ползвате както всекидневно, така и за по-специални случаи. Ще се радвам, ако споделите дали и вие сте пробвали тези червила-балсами и какво е мнението ви за тях.


                                                                                                     Love, Adriyana


Още места, на които да ме намерите :
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
instagram - @adriyanarumenova
twitter - @ADriyanaA
втория ми блог - Classroom Of Joy

Няма коментари:

Публикуване на коментар