понеделник, 1 февруари 2016 г.

Любими червила за есенно/зимния сезон #3 - червени от Avon

Здравейте, приказни!
Макар и малко позакъсняла тук е и последната трета част от поредицата Любими червила за есенно-зимния сезон. В нея ще ви говоря за три любими червила в червени нюанси от Avon.
Едни от продуктите на Avon, които със сигурност мога да ви препоръчам са червилата им, защото настина са много добри. Изпробвала съм доста през годините, като точно тези три са едни от любимите ми. Харесвам да ги нося както в ежедневието, така и за по-специални случаи. Общо взето май е така с всички червени червила,нали?

Започвам с едно от може би най-харесваната серия на Avon, именно Ultra Color Absolute в цвят Red Velvet. То е много красиво, класическо червено, което стои страхотно на устните. Плюс на това червило е, че в себе си съдържа и балсам с витамин E и C. Много наситен и дълготраен цвят! Опаковката също е много сладка и една от любимите ми на Avon.


Второто е от серията им Extra Lasting и е със сатенен завършек. Принципно точно такава формула и такъв завършек като на това черивило не са ми любими, затова не знам и дали бих купила друго от тази серия, но... точно този цвят много ми харесва и го нося с удоволствие. Подходящо е за дните, в които искате да сте с червено червило (което почти може да мине и за прасковено, но лично за мен си е червено), но то да не се набива прекалено много на очи. Цветът му е Pink Peach.


И третото червило е от серията Color Trend, която е най-достъпната серия на марката. Опаковката не ми допада много, тъй като се пукна и изцапа, но пък както можем да искаме  за 3- 4 лв. Червилото обаче е повече от страхотно! Нося го тогава, когато искам нещо наистина червено и много дълготрайно на устните си. С  полу-матов завършек е, но въпреки това не изсушава устните. Много хубаво червило, което ви препоръчвам с две ръце!


Не пропускайте да прочетете и първите две части на поредицата :
Любими червила за есенно/зимния сезон #1 - тъмно винени
Любими червила за есенно/зимния сезон #2 - червени 

                                                                                                       Love, Adriyana

 

youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
втория ми блог - Classroom Of Joy
 instagram - @adriyanarumenova
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар