неделя, 12 февруари 2017 г.

Makeup Revolution Ultra Cover and Conceal Pallete

Здравейте, приказни!
Днес ще споделя първите си впечатления от палитрата с коректори на Makeup Revolution. За първи път пробвам продукт на марката, защото както знаете марката доскоро не се предлагаше при нас. Наскоро открих, че я има в parfimo.bg  - сайта за козметика и маркови парфюми , за който доста пъти съм ви говорила.
Палитрата е в много семпла и здравd опаковка. Има огромно огледало, което веднага ме грабна. Надписите обаче започнаха да се изтъркват, което май винаги се случва при по-евтините продукти.

 

Палитрата съдържа 8 броя коректори, като всички са в светлата гама и са подходящи за по-светла кожа. Имат различна покривност според мен. Използвам ги за прикриване на пъпчици и зачервявания. Сравнително дълготрайни са.


За съжаление не смятам, че коректорите са добри за зоната под очите, макар формулата им да е лека, кремообразна и лесна за работа. От маркат ги рекламират като "super blendable".
Все пак това е продукт, който може би ще се доказва с времето, така че може и да си променя мнението и току виж съм почнала да ги слагам и под очите, хаха
На този етап съм много доволна от палитрата и смятам, че си заслужава за цената от 16.70 лв. за 10 гр.
Можете да поръчате Makeup Revolution London Cover & Conceal Palette от линка.


                                                                                                          Love, Adriyana

youtube - ADRIYANA
facebook - MakeUp Music Me
втория ми блог - Classroom Of Joy
 instagram - @adriyanarumenova
twitter - @ADriyanaA

 * продуктът ми е изпратен от parfimo.bg. Мнението ми е 100 % обективно и базирано на опита ми по време на ползването му.Няма коментари:

Публикуване на коментар