сряда, 22 юли 2020 г.

Physicians Formula Butter Bronzer

Здравейте, приказни!
Откакто гледам makeup видеа в youtube слушам за бътър бронзърите на Physicians Formula, които се славят като едни от най-добрите и най-достъпните на пазара. Доскоро марката беше съвсем непозната на българския пазар, но с голяма изненада открих някои от продуктите им в parfimo.bg и от сайта любезно ми предоставиха Murumuru Butter Bronzer в цвят Light Bronzer.


Да започнем с опаковката, която е супер лятна и доста ми допадна. Мисля, че дори и през зимата щом я погледна ще си мисля за палми, море и слънчев загар, хаха.
Определено ме впечатлиха с прекрасната изработка на опаковката, в която освен бронзанта са поместени и огледало и гъбичка, с която да го нанасяте. В първия момент се заблудих, че е четка, защото досега не бях виждала подобни гъбички в бронзанти.


Бронзантът има аромат на кокос, а цветът е много нежно светло кафяво, което би паснало перфектно на повечето светли кожи. Формулата е много мека и кремообразна, точно като масло. Прелива се прекрасно и много лесно се работи с него. На кожата седи естествено и много деликатно. 


Продуктите на марката са хитоалергенни и са създадени от известен американски алерголог, обогатени с натурални масла, които придават тоза "маслен" ефект.
Определено съм впечатлена от този бронзант и нямам търпение да пробвам и други продукти на марката. А вие имате ли впечатления от Physicians Formula?

                                                                                                            Love, Adriyana

youtube - ADRIYANA

facebook - MakeUp Music Me

  instagram - @adriyanarumenova

Няма коментари:

Публикуване на коментар