неделя, 2 август 2015 г.

GIVEAWAY - 5 награди от Melagyn


Здравейте, приказни!
Днешната публикация е малко по-различна, защото ще си говорим за интимна хигиена. На българския пазар вече може да намерите Melagyn - ново поколение интимен гел, който осигурява естествена защита от гъбички и бактерии. Подходящ както за ежедневна употреба, така и при наличие на инфекция. Без парабени и оцветители! 

Мелажин гел е разработен на базата на масло от чаено дърво (Melaleuca alternifolia 0.6%) с леко алкално рН 8,5 , което е щит срещу гъбички и бактерии.  Подходящ е за всички възрасти, дори за бременни.

Аз ползвам продукта от около месец и съм много доволна. Консистенцията му е съвсем лека, не се пени прекалено, има много деликатен аромат на чаено дърво. В много удобна стабилна опаковка е, така че няма риск да го излеете в банята. Цената му е 14 лв. за 200 ml. и можете да го поръчате от  тук или да го намерите в аптеките. Определено смятам, че намерих моя интимен гел и съм сигурна, че ще се хареса и на вас. Точно затова съм много щастлива, че цели 5 от вас ще имат шанса да пробват продукта! 

Правила за участие:
1. Да харесате страницата на Melagyn
2. Да харесате страницата на MakeUp Music Me
3. Да харесате снимката на giveaway-a и да я споделите публично
4. Да отговорите на въпроса  - Каква е активната съставка в Meлажин?

На 17.08 пет от вас ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Всеки един късметлия ще получи по един интимен гел Melagyn. Успех на всички! :)

                                                                                                  Love, Adriyana

Още места, на които да ме намерите :
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
twitter - @ADriyanaA

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар