събота, 22 август 2015 г.

Kiko Skin Trainer CC Blur - ревю

Здравейте, приказни!
Днес ще ви запозная с един продукт на италианската марка Kiko. Научих името на марката преди месеци, когато буквално се влюбих с червилата им Ultra Glossy Stylo. За тях повече можете да прочетете в две публикации в блога :
Kiko Ultra Glossy Stylo - ревю
Още цветове от Kiko Ultra Glossy Stylo

За първи път пробвах и различни от червила продукти от марката, които са ми подарък от приятелка, която живее в Германия. За съжаление Kiko не се предлага у нас, което се надявам скоро да се промени.



Kiko Skin Trainer CC Blur е основа за лице, която обещава перфектно оптическо коригиране, минимизиране на кожните несъвършенства, предпазна грима от размазване. Също така :

- Антиоксидантната силата на витамин Е предпазва и намалява образуването на свободни радикали;

- Екстрактът от лоза подобрява синтеза на колаген и хиалуронова киселина, които спомагат за поддържане на структурата на кожата.
- Специалните съставки в  Kiko Skin Trainer CC Blur улавят светлината, като придават на лицето леко сияние.
Eто ги и съставките :


DIMETHICONE, DISILOXANE, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ISONONYL ISONONANOATE, SILICA, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYL PALMITATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, TALC, PHENOXYETHANOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHERYL ACETATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, BUTYLDIMETHICONYL PROPOXYETHYLCARBAMOYLPROPYL SILSESQUIOXANE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, ALUMINA, SODIUM HYALURONATE, HEXYLENE GLYCOL, VITIS VINIFERA FRUIT EXTRACT (VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT EXTRACT). +/-(MAY CONTAIN): CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77491 - CI 77492 - CI 77499 (IRON OXIDES)



Продуктът идва в картонена кутийка, в която е поместена тубичка, която е много приятна на допир. Много лесно се изкарва продукт от нея.
Самата основа е с подобна на мус текстура, с много лек цвят. Продуктът се предага в два цвята, като аз имам по-светлия Light To Medium. Нанася се много лесно, като не забелязвам да оставя какъвто и да е цвят върху кожата. Тя става много приятна на допир, наподобява допира на коприна. Определено след нея нанасянето на фдт е доста по-лесно. По принцип не съм много запозната с основите за лице, защото не използвам, но... тази ми хареса и я ползвам с голямо удоволствие. Понякога се улавям, че нанасям на ръката си, само за да усетя копринената нежност, която продукта й придава. Има лек, много приятен аромат.




Kiko Skin Trainer CC Blur e един продукт, който се радвам, че притежавам, защото е много приятен за употреба. Въпреки това не смятам, че си заслужава, тъй като не върши кой знае каква работа.
Цената му е около 46 лв. за 30 ml.



                                                                                                         Love, Adriyana

Още места, на които да ме намерите :
youtube - Adriyana from MMM
facebook - MakeUp Music Me
instagram - @adriyanarumenova
twitter - @ADriyanaA

Няма коментари:

Публикуване на коментар